all Style

BIG OVERSIZE SWEATERS

13/11/2015

Kur vjen dimri, fillon të vështirësohet pak mënyra sesi do të kombinohemi apo si do të vishemi, prandaj unë kam përzgjedhur këtë shërbim të thjeshtë fotografik, me dy mënyra sesi të veshim pulovrat oversize (pra, të gjera). Kur e pashë këtë pulovër të gjelbër, kaq të ngrohtë (cozy), nga Michael Kors, u dashurova menjëherë me të dhe mendova: “Kjo pulovër do të jetë dimri im”. Më pëlqen shumë ta vesh me xhinse ala 70’s që vijnë të gjera poshtë dhe duke qenë se si veshje duket pak 70’s në total, i shtova këtë çantë nga Chloe që këtë vit është e preferuara ime për sezonin. Të tria këto detaje shkojnë më së miri me njëra-tjetrën. Mos harroni që nëse do të vishni xhinse të tilla, që ndryshe quhen “BOOTCUT” të vishni taka të larta.

First photo shoot

Bag: Chloe

Jeans: Michael Kors

Sweater: Michael Kors

Watch: Paul Hewitt

Boots: DiorPhotography: Anjeza Dyrmishi

Makeup : Lili Ismaili

Ju mund të dëshironi

1 Comment

  • Reply authentic designer handbags 01/07/2017 at 23:55

    І believe this site haѕ some really fantastіc information for everyone :D.

  • Leave a Reply

    Këtë e pëlqejnë %d blogues: