Monthly Archives

Nëntor 2017

Fillimi Travel

Paris Vibes in November!

12/11/2017

Teksa gjethet bien dhe njerëzit fillojnë të ndërrojnë kungujt dekorativë me zbukurimet e festave të fundvitit, shumë udhëtarë anekënd botës fillojnë të kërkojnë vendin e përsosur për të vizituar në fund të vjeshtës. Keni ndër mend të bëni një udhëtim romantik? Nëntori është muaji më i mirë për të vizituar Parisin dhe nëse nuk keni qenë ndonjëherë, të jeni të bindur që ka ardhur koha ta shihni këtë qytet magjik!   A picnic day with Marianna Hewitt in Paris  Oh,…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi