Monthly Archives

Gusht 2016

all Fillimi News

10 thënie nga Audrey Hepburn, që duhet t’i ketë parasysh çdo vajzë:

27/08/2016

1. Bukuria e një femre buron nga sytë, sepse ata, janë porta e zemrës së saj, streha e dashurisë. 2. Zemra thyhet dhe kaq. Nuk ka përse të paragjykoni apo të tregoni me gisht askënd. Duhet të kesh fat, që të gjesh dikë që të vlerëson. 3. Njeriu njihet më mirë nga ato që thotë për të tjerët, sesa nga ato që thonë të tjerët për të. 4. Bukuria e një femre nuk pasqyrohet te nishani në faqe, por në…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Diary Fillimi Travel

Istanbul trip

19/08/2016

Sikurse e kam shprehur edhe në rrjetet e mia sociale, Turqia, ose më saktë, Stambolli, do të jetë si një shtëpi e dytë për mua, për shkak të projekteve që po nis në këtë qytet. Më ka ardhur keq për trazirat e fundit në Stamboll dhe për këtë arsye prita të postoja shkrimin tani, që fatmirësisht gjërat janë qetësuar dhe jam e sigurt se çdo gjë do të vazhdojë normalisht. Stambolli është një ndër qytetet më të veçanta për mua.…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi