Monthly Archives

Mars 2015

all Style

SNOW WHITE’S APPLE!

14/03/2015

Të gjitha vajzat, përfshirë edhe mua, në fëmijërinë e tyre e kanë identifikuar veten me një nga princeshat e “Disney”-t. Pa e kuptuar, këto përralla kanë ndikuar fuqishëm te disa prej nesh duke na bërë të ëndërrojmë më shumë dhe të bëjmë gjithmonë lidhje paralele me një nga personazhet e përrallave ose me detaje që u përkasin përrallave. Në këtë shërbim fotografik, unë kam zgjedhur pikërisht këtë detaj që i përket Borëbardhës, “mollën”. Molla simbolizon mëkatin, por edhe pafajësinë, në…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi