all Diary Fillimi

Po vjen Babagjyshi!

09/12/2016

ribbon_png1553ribbon_png1553
Krishtlindja, ndër shumë kuptimet e saj, përfaqëson kohën e kaluar me familjen dhe të afërmit. E ku ka më mirë sesa të mblidhemi të gjithë bashkë, në një dhomë të ngrohtë dhe të shohim filmat e festave të fundvitit, teksa jashtë bie borë?

 Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri të gjithëve!

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: