Browsing Tag

Givenchy

all Style

Paris Fashion Week working day

22/10/2015

Përveç sfilatave dhe mbrëmjeve në javën e modës, një tjetër angazhim imi janë edhe “show room”-et për markat që përfaqësoj në dyqanin tim “Delirium”, të cilat hapen pikërisht në këto data dhe unë duhet të shkoj të bëj takimet përkatëse dhe të zgjedh koleksionin për sezonin e ardhshëm. Në jetë, kam ecur me idenë se kur të pëlqen ta bësh një gjë, nuk quhet më punë dhe unë kam zgjedhur të ndjek rrugën që më bën të lumtur. Normalisht që…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Style

ELEGANT COLOR GAMES

24/04/2015

Në ditët kur kam takime pune dhe veshja duhet të jetë më serioze dhe elegante, përpiqem t’i lë të gjitha takimet në një ditë, në mënyrë që veshja t’i përshtatet rastit. Nuk është e thjeshtë të përzgjedhësh të duhurën sepse krahas faktit që duhet të dukem serioze dhe elegante, duhet edhe ta alternoj me pak “modë”. Kjo është një ditë ku disa përfaqësues firmash ndërkombëtare mode kishin ardhur të më takonin për të bashkëpunuar në dyqanin tim “Delirium Shop”. Për…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi