Browsing Tag

buzekuq

Beauty Tips Fillimi

Buzëkuqët më të mirë mat dhe të lëngshëm për sezonin Pranverë/Verë 2018

21/04/2018

Me zhvillimin e shumë industrive në botë, edhe trendet e modës dhe të bukurisë, po zhvillohen dhe ndryshojnë vazhdimisht. Trende të rëndësishme të së shkuarës janë rikthyer fuqishëm gjatë viteve të fundit, por e reja është gjithmonë më e veçantë dhe të gjithë i përqafojnë trendet e reja. Ato që konsiderohen trende virale, janë edhe trendet që kërkojnë më shumë kurajë për t’u ndjekur. Vitin e kaluar, shumë vajza përdorën me shumë vetëbesim buzëkuqin e zi dhe për këtë arsye…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

The secret to a perfect lipstick

20/03/2018

Buzët janë shumë të rëndësishme për të plotësuar makijazhin, por për të arritur pamjen e dëshiruar, duhet të dini se si ta përdorni sa më mirë buzëkuqin. Doni ta dini sekretin për një lyerje të përsosur buzësh? Është shumë e thjeshtë: lapsi i buzëve! Unë e di që lapsi i buzëve nuk përdoret shumë, pasi ai të merr pak kohë, që shumë femra nuk e kanë, kur u duhet të bëhen gati në vetëm pak minuta. Megjithatë, nëse jeni në…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi