Monthly Archives

Tetor 2020

Diary Fillimi

Veshjet e mia të preferuara në periudhën e Vjeshtës

19/10/2020

Unë e adhuroj vjeshtën, sepse në këtë stinë mund të eksperimentoj me stilin, mund të vesh modele të ndryshme dhe të kombinoj ngjyrat. Njëra nga veshjet e mia të preferuara në vjeshtë është pardesyja. I adhuroj pardesytë, sepse ato duken shumë bukur. Mund të vesh një fustan, një palë çizme dhe ta plotësoj veshjen me një pardesy. Ndonjëherë, edhe të veshësh vetëm pardesynë mjafton, sepse ajo mund të shërbejë edhe si fustan. Ndonjëherë tjetër, preferoj ta kombinoj pardesynë me një…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi