Monthly Archives

Maj 2021

Beauty Tips Fillimi

Kujdesi për trupin

08/05/2021

Kur bëhet fjalë për kujdesin trupor, unë nuk neglizhoj asnjë ditë. Jam shumë e vëmendshme ndaj ushqimit që konsumoj në ditë, ushtrohem rregullisht dhe aplikoj çdo ditë produkte të ndryshme në lëkurë, për të përfituar rezultate më të mira. Për të pasur një lëkurë plot shkëlqim, atë që të gjithë e duam, unë i kushtoj vëmendje kujdesit për trupin, po aq sa edhe kujdesit për fytyrën. Kremi “The Firming and Silk Effect” nga “Dermakleb” është pjesë e rutinës sime trupore…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi