Monthly Archives

Nëntor 2020

Diary Fillimi

Receta ime e preferuar me tërshërë pa gluten

24/11/2020

Unë i kushtoj rëndësi të veçantë ushqimit, sepse dua të kem një regjim të shëndetshëm, që i sjell shumë pozitivitet jetës sime. Si pjesë e rutinës sime mëngjesore, tërshëra është thuajse kryesorja, për shkak të dobive të saj të shumta. Prandaj vendosa të ndaj me ju një recetë të thjeshtë dhe të shpejtë me tërshërë, që jam e bindur se do t’ju pëlqejë. Një natë më parë e lë tërshërën në një tas me ujë, që ditën tjetër të jetë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Këshilla nga Balmain Hair Couture

22/11/2020

Shtëpia e modës Balmain u themelua në vitin 1945 nga Pierre Balmain dhe shquhej për stilin e saj tepër femëror dhe elegant. Ditët e sotme, Balmain sërish njihet për stilin fin dhe seksi. Në vitin 2011 në kompani hyri Olivier Rousteing, i cili bëri të mundur që koleksionet e markës Balmain të merrnin një kthesë të mrekullueshme dhe shumë të vlerësuar. Si pjesë të trashëgimisë së tij, Balmain ka përfshirë edhe një linjë dedikuar produkteve të kujdesit për flokët, me…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Diary Fillimi

Modeli i ballukeve të preferuara në Dimër

06/11/2020

Çdo vit, gjatë kësaj periudhe më pëlqen të mbaj balluke, edhe si një mënyrë për të ndryshuar diçka në pamjen time. Vendimi për balluket me siguri që ka lidhje me adhurimin tim për kulturën franceze dhe duhet ta pranojmë që balluket janë më shumë një tipar francez. Unë besoj se stina e vjeshtës dhe ajo e dimrit janë të përsosura për të pasur balluke, sepse në këtë kohë është më e lehtë t’i mbash ato dhe gjithashtu kam mundësi edhe…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi