Monthly Archives

Shkurt 2020

Beauty Tips Fillimi

Maskat më të preferuara për fytyrën

11/02/2020

Jam kujdesur për fytyrën që kur kam qenë adoleshente. Ndër vite, kam mësuar se për çfarë ka nevojë lëkura ime dhe cilat janë produktet më të mira që e ndihmojnë atë të jetë e mirushqyer dhe e shëndetshme gjatë gjithë kohës. Unë ndjek një regjim strikt për lëkurën, i cili ndryshon sipas stinëve. Për shembull, regjimi që ndjek në dimër ka dallime nga ai që ndjek në verë. Pasi mësova se ç’është më e rëndësishme për lëkurën time, mësova edhe…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Diary Fashion Fillimi

Veshjet më skandaloze në ndarjen e çmimeve Oscars ndër vite

07/02/2020

Ndarja e çmimeve “Academy” është një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit për industrinë e filmit. Aktorë, regjisorë, këngëtarë, modele e shumë të tjerë bëhen pjesë e këtij evenimenti. Çmimet “Oscar” kremtojnë filmat kinematografikë që kemi pasur fatin t’i shohim përgjatë një viti, dhe në këtë eveniment konkurrojnë me njëri-tjetrin për të rrëmbyer fitore në kategori të ndryshme. Përveç prezantimit të fituesve të çmimeve, rol të rëndësishëm luan edhe tapeti i kuq, ku shohim të shkelin personalitetet e shumta,…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi