Monthly Archives

Prill 2017

all Fillimi Style

Two ways to dress up a white T-Shirt

06/04/2017

Një t-shirt e bardhë pambuk shpesh bën shumë punë dhe sidomos është e freskët për sezonin pranverë-verë. Unë kam zgjedhur dy mënyra të veçanta për t’i ndarë me ju, të cilat kryesisht i përkasin një frymëzimi të stilit të veshjeve dhe fotove të viteve `90.Këto vite tashmë janë kthyer shumë në modë dhe janë gjithashtu vitet e mia të preferuara, duke qenë se atëherë kam qenë vetëm një vajzë e vogël që shijoja jetën dhe ruaja në kujtesë shumë detaje.…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi