Monthly Archives

Korrik 2016

all Diary Fillimi

Shot Magazine Editorial

25/07/2016

Tashmë kam ndarë me ju disa foto nga revista italiane “Shot Magazine”, por meqë shumë prej jush nuk mundën ta shihnin setin e plotë, vendosa ta ndaja me ju në blogun tim . Shpresoj t’ju pëlqejë ky editorial i realizuar nga Eugenio Qose “Swim, Tan, Repeat”.…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Diary Fillimi

Weekend at the beach

07/07/2016

Duke qenë se kam vendosur të postoj udhëtimet dhe ditë të veçanta të miat në ditarin tim, sigurisht, jo vetëm me foto profesionale, po e nis me këtë fundjavë në Malin e Zi. Tirana këto ditë është shumë e nxehtë dhe për këtë arsye, bashkë me Zenin, partnerin tim, vendosëm të bënim një arratisje të ëmbël më plazhin e Budvës. Plazhi ishte i mrekullueshëm dhe shumë i qetë si për ditë të shtunë. Në det kam shkrepur këto foto me…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi