Monthly Archives

Janar 2016

all Fillimi Style

Flashback New York in the 90’s

16/01/2016

Ky ishte udhëtimi im i parë në Nju Jork. Ndonëse kisha kohë që prisja me padurim të shkoja, prita ta bëja këtë në çastin e duhur. Kur mendoja për Nju Jorkun, krahas gradaçelave, taksive, historisë dhe “wall-street”-it, sigurisht që e lidhja edhe me modën si një fushë timen të parapëlqyer. Ajo që ky qytet më tejçonte si ndjesi ishin artistët e shumtë, sidomos ata të viteve `80-`90. Rokstarë në hotele të vjetër, me bluza të bardha, syze të errëta dhe…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Fillimi Style

PARTY STYLE LOOK

10/01/2016

Gjithmonë kam qenë e dashuruar me veshjet “Vintage” pasi më duket sikur më shërbejnë si një makinë kohe dhe kur i vesh ndihem pikërisht sikur po jetoj ato vite. Mendoj se kjo gjë është e lidhur edhe me dashurinë për modën, pasi vetë moda është një “rikthim” përgjatë gjithë kohës. Më pëlqen që për festa të mos jem shumë e parashikueshme, ndaj mundohem të bëj kombinime sa më të veçanta dhe jo thjesht një fustan klasik, sidomos nëse bëhet fjalë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi