Monthly Archives

Nëntor 2015

all Style

BIG OVERSIZE SWEATERS

13/11/2015

Kur vjen dimri, fillon të vështirësohet pak mënyra sesi do të kombinohemi apo si do të vishemi, prandaj unë kam përzgjedhur këtë shërbim të thjeshtë fotografik, me dy mënyra sesi të veshim pulovrat oversize (pra, të gjera). Kur e pashë këtë pulovër të gjelbër, kaq të ngrohtë (cozy), nga Michael Kors, u dashurova menjëherë me të dhe mendova: “Kjo pulovër do të jetë dimri im”. Më pëlqen shumë ta vesh me xhinse ala 70’s që vijnë të gjera poshtë dhe…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Style

Lost in the wind of November

07/11/2015

Që në moshë të vogël, kur bëja rrugën për në shkollë, fiksohesha me erërat karakteristike të stinëve dhe era e vjeshtës ka qenë gjithmonë e preferuara ime. Ndoshta edhe sepse jam natyrë tepër romantike. Sa herë që mendoja për ngrohtësinë, ishte momenti kur zhytesha në krevatin e ngrohtë, jashtë binte një shi i lehtë dhe kur mendoja “shpresën”, më paralelizoheshin me këtë fjalë ditët me gjethe të rëna, pak të ftohta, por në të njëjtën kohë me diell. Prandaj, këtë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi