Monthly Archives

Maj 2015

all Style

SPRING IN MY CITY

19/05/2015

Një ditë e zakonshme për mua, nis në dyqanin tim. Pasi shkruaj për ju, i kushtohem punës në dyqan për të parë se çfarë shkon mirë ose keq, ç’gjëra të reja duhen shtuar dhe normalisht, për të këshilluar klientët për aksesorët, këpucët apo veshjet që u shkojnë. Kjo është pikërisht rruga ku ndodhet dyqani im, në një zonë që në Tiranë quhet “Blloku”, ku ndodhen të gjitha lokalet apo dyqanet më të mira. Duke qenë se moti është herë me…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi