Monthly Archives

Janar 2015

all Style

VINTAGE BEAUTY

14/01/2015

Shumë prej jush mund të habiten përse unë zgjedh gati në çdo shërbim fotografik apo edhe në evenimente ose dalje në televizion, pikërisht “look”-un vintage, të viteve `40-`50. Por tek unë ai vjen natyrshëm dhe fare thjesht sepse që në vegjëli, jam frymëzuar gjithmonë nga këto bukuri, duke nisur që nga fotot e gjyshes sime kur ishte e re, më pas disa foto të mamasë sime, por sidomos nga ikonat e pavdekshme si Marilyn Monroe, Grace Kelly dhe Elisabeth Taylor…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi