A LITTLE ABOUT ME

My name is Armina Mevlani. Many of you know me from my TV shows, others as the girl who represented Albania in Miss World and some as the Creative Director of a magazine for almost three years, time in which I wrote many articles on fashion and other domains. But, there are also some of you who do not know me and I want to leave out what I have done so far, not because I do not find it agreeable; on the contrary, it helped me become who I am, but because this blog is the beginning of a new chapter in my life and I want to share new things with all of you.

My blog is called “Rebel Heart” due to the fact that in my rebel teen years I used to refer to myself as a rebel heart. I also wished to make it a tattoo, but my parents wouldn’t allow me to. Today I decided to personalize it by naming my blog after it. It all came naturally to me and all those who know me, know what “rebel heart” means to me. Rebel Heart is me.
meet_armina

Beauty Tips Fillimi

Kujdesi për lëkurën gjatë javës së modës

19/10/2021

Gjatë javëve të modës unë ndjek një regjim të plotë të kujdesit për lëkurën, sepse lëkura ime është në kontakt me mjedise të ndryshme, duke qenë se shkoj sa në një shfaqje mode në tjetrën. Kështu, po ndaj me ju të gjitha produktet që përdora gjatë javës së modës në Paris. Disa prej këtyre produkteve unë i përdor për kujdesin e përditshëm, ndërsa disa vetëm për evenimente të veçanta. Rutina ime për kujdesin e lëkurës konsiston në: Pastrues The Black…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Produktet më të domosdoshme për mua gjatë pushimeve

04/08/2021

Më në fund erdhën pushimet edhe për mua! Kështu, vendosa të ndaj me ju produktet që kam marrë me vete, për të ma bërë më të lehtë ekspozimin ndaj rrezeve ultraviolet.   Fytyra Përpara se të nisem për në plazh, unë vendos Hyaluronic Acid Booster nga Paula’s Choice, i cili zbut dhe përmirëson ndjeshëm pamjen e rrudhave.   Më pas vazhdoj me Dermastir Sun Protection SPF 50+, i cili e mbron lëkurën nga hiperpigmentimi dhe nga njollat kafe. Më pëlqen…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Kujdesi për trupin

08/05/2021

Kur bëhet fjalë për kujdesin trupor, unë nuk neglizhoj asnjë ditë. Jam shumë e vëmendshme ndaj ushqimit që konsumoj në ditë, ushtrohem rregullisht dhe aplikoj çdo ditë produkte të ndryshme në lëkurë, për të përfituar rezultate më të mira. Për të pasur një lëkurë plot shkëlqim, atë që të gjithë e duam, unë i kushtoj vëmendje kujdesit për trupin, po aq sa edhe kujdesit për fytyrën. Kremi “The Firming and Silk Effect” nga “Dermakleb” është pjesë e rutinës sime trupore…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Diary Fillimi

KËNDVËSHTRIM DHE VROJTIM PERSONAL LIDHUR ME NDRYSHIMIN DHE PERCEPTIMIN E SHOQËRISË NDAJ INDUSTRISË SË MODËS DHE ESTETIKËS, PAS SITUATËS PANDEMIKE

12/01/2021

Besoj se, si për shumë të tjerë, edhe për mua dikur fjala pandemi ishte një term të cilit i dihej vetëm kuptimi. Si e tillë, nuk kisha menduar asnjëherë që në vitin 2020 do të përjetonim një pandemi globale si kjo e Covid-19. Me gjithë impaktin që pati Covid-19 në ekonominë botërore, sigurisht që efekti do të ndihej në çdo industri, dhe këtu veçoj efektin që do të kishte në industrinë e modës, e cila nuk mund të përjashtohet apo…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi