all Fashion

NJË LOUIS VUITTON NDRYSHE

03/04/2015

Nëse në vitet e mëparshme Louis Vuitton ka qëndurar I sigurtë tek klasikja, këtë vit e shohim ndryshe në pasarela dhe jo me një stil të vetëm identifikues.
Stili I tij është më tepër me një tendencë drejt ekstravagantes , sesa drejt klasikes.Shohim një miks ku dallon stili “safari” me motive lëkure kafshësh,stili “country” ku dominojnë fustanet e thjeshta kombinuar me cizme dhe gjithashtu edhe tek Louis Vuitton shohim një tendencë drejt ngjyrave të errëta për stinën e pranverës.

You Might Also Like

%d bloggers like this: