all Fashion

CHANEL NË NJË PROTESTË

03/04/2015

Si gjithmonë imagjinata e Karl Lagerfield dizenjatorit kryesor të Chanel ,nuk ka lë kurrë pa na impersionuar në maksimum.Ndryshe nga sezoni i kaluar që sfilata u realizua si në supermarket, këtë vit sfilata u realizua si një protestë për të drejtat e femrave.

Ajo që dallon këtë sezon tek Chanel janë larmishmëria e ngjyrave si kurrë ndonjëherë , ku ngjyrat e ndezura dominojnë dhe ndërthuren mjaft bukur me njëra tjetrën.Cantat klasike vazhdojnë të jenë pjesë e përherëshme e Chanel,por gjithashtu kemi disa dizenjo dhe tendenca të reja mbi këto canta klasike në disa modele.

Këpucët ,sidomos cizmet janë më motive lulesh pranverore mjaftë të këndëshme dhe gjithashtu në forma dhe mënyra lidhjeje të pa para më parë në pasarela.

You Might Also Like

%d bloggers like this: