Fashion Fillimi

Xhinset më të bukura ‘vintage’

23/04/2018

Nëse ktheheni pas në fëmijërinë tuaj, me siguri që do të kujtoni xhinset Denim ose ‘vintage’. Të gjithë e dinë që fillimi i viteve `90 dhe 2000 ka folur vetëm për xhinset Denim. Xhinset ‘vintage’ ishin për ata që u rritën në vitet `90, si Justin Timberlake apo Britney Spears. Kush mund të flasë për stilin e Britney Spears apo Spice Girls pa përmendur xhinset e tyre ‘vintage’? Askush, sepse xhinset ‘vintage’ apo Denim ishin pjesë e rëndësishme e veshjeve të viteve `90 dhe tani po bëjnë një rikthim të suksesshëm. Vitet `90 janë pa dyshim dekada më frymëzuese në modën e kohëve moderne dhe ne kemi shumë nostalgji për atë trend.

Rebel Heart e adhuron stilin vintage dhe Denim.

 

 

 

Tani le t’i hedhim një sy xhinseve më të bukura vintage të të gjitha kohërave:

 

Princess Diana

 

 

 

Britney Spears 

 

 

Kate Moss

 

 

Spice Girls

 

 

Audrey Hepburn

 

 

Marilyn Monroe

 

 

Cindy Crawford

 

 

Carla Bruni

 

 

Claudia Schiffer

 

 

 

Bella Hadid

 

 

Gigi Hadid

 

 

 

Kendall Jenner

 

 

Kaia Gerber

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: