all Fillimi Style

Two ways to dress up a white T-Shirt

06/04/2017

Një t-shirt e bardhë pambuk shpesh bën shumë punë dhe sidomos është e freskët për sezonin pranverë-verë. Unë kam zgjedhur dy mënyra të veçanta për t’i ndarë me ju, të cilat kryesisht i përkasin një frymëzimi të stilit të veshjeve dhe fotove të viteve `90.Këto vite tashmë janë kthyer shumë në modë dhe janë gjithashtu vitet e mia të preferuara, duke qenë se atëherë kam qenë vetëm një vajzë e vogël që shijoja jetën dhe ruaja në kujtesë shumë detaje. Ndër to kanë qenë edhe veshjet e modës, të cilat dua t’i kthej sërish sot.

Veshja e parë është më e thjeshta: një bluzë e bardhë, e kombinuar me xhinse dhe xhaketë xhinsi ngjyrë bojëqielli të hapur.Xhaketa është një bashkëpunim i Rebel Heart me @streetstylejeans dhe në të kam vendosur shprehjen time të preferuar: “Be so free that your very existence is an act of rebellion”.
17814170_10211006125583550_405901727_n
17797288_10211006124903533_431597200_o

17807138_10211006120023411_982914730_n

17820305_10211006119703403_313017434_o

17760717_10211006119263392_778184388_n

17820410_10211006118823381_1778452573_o

17814115_10211006119383395_995287740_n

17813963_10211006121583450_600308304_n

17760672_10211006124223516_394358355_n

17820913_10211006123983510_1710334642_n

17814055_10211006123743504_1385776124_n

Veshja e dytë është veshja e kësaj bluze poshtë një fustani DVF klasik, e cila, e veshur me atlete bëhet perfekte edhe për një paradite.
17814101_10211006123103488_986380704_n

17813810_10211006122183465_1112803028_n

17813706_10211006121783455_1398887490_n

17797938_10211006120623426_1646448008_o

17814130_10211006120383420_983102803_n

17813829_10211006121343444_1526999734_n

PHOTO: Donald Braho

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: