all Style

SNOW WHITE’S APPLE!

14/03/2015

Të gjitha vajzat, përfshirë edhe mua, në fëmijërinë e tyre e kanë identifikuar veten me një nga princeshat e “Disney”-t. Pa e kuptuar, këto përralla kanë ndikuar fuqishëm te disa prej nesh duke na bërë të ëndërrojmë më shumë dhe të bëjmë gjithmonë lidhje paralele me një nga personazhet e përrallave ose me detaje që u përkasin përrallave. Në këtë shërbim fotografik, unë kam zgjedhur pikërisht këtë detaj që i përket Borëbardhës, “mollën”. Molla simbolizon mëkatin, por edhe pafajësinë, në varësi të aspektit që zgjedh ta shikosh. Unë mendoj se në këtë shërbim, që është realizuar duke dëgjuar në sfond “Ones upon a dream” të Lana Del Rey, “molla” ishte detaji që bëri diferencën.

Photography Endrit Mertiri

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: