A LITTLE ABOUT ME

My name is Armina Mevlani. Many of you know me from my TV shows, others as the girl who represented Albania in Miss World and some as the Creative Director of a magazine for almost three years, time in which I wrote many articles on fashion and other domains. But, there are also some of you who do not know me and I want to leave out what I have done so far, not because I do not find it agreeable; on the contrary, it helped me become who I am, but because this blog is the beginning of a new chapter in my life and I want to share new things with all of you.

My blog is called “Rebel Heart” due to the fact that in my rebel teen years I used to refer to myself as a rebel heart. I also wished to make it a tattoo, but my parents wouldn’t allow me to. Today I decided to personalize it by naming my blog after it. It all came naturally to me and all those who know me, know what “rebel heart” means to me. Rebel Heart is me.
meet_armina

Beauty Tips Fillimi

Kur duhet ta lajmë fytyrën gjatë ditës

16/04/2018

Larja e fytyrës në mëngjes dhe në mbrëmje na është bërë veprim rutinë që nga fëmijëria, por pavarësisht këtij kujdesi dy herë në ditë, shpesh e pyesim veten nëse ka ndonjë kohë tjetër gjatë ditës kur fytyra duhet të lahet. Ne e kemi një përgjigje: koha më e mirë për të larë fytyrën gjatë ditës, është koha para se të shkojmë në palestër ose para se të nisemi për vrap. Gjatë stërvitjes (e çfarëdo lloji qoftë ajo, ne djersitim dhe…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Si të aplikoni kremin e syve

14/04/2018

Kremi i syve është thelbësor për kujdesin e lëkurës, por ndonjëherë ne gabojmë në përdorimin e tij. Për të shmangur pasojat e keqvendosjes së kremit të syve, Rebel Heart ju tregon mënyrën e duhur për përdorimin e tij, duke ndjekur disa hapa, që i gjeni më poshtë. Pikësëpari, zgjidhni kremin e syve që është i përshtatshëm për nevojat dhe llojin e lëkurës suaj. Kushtojini vëmendje përbërësve të tij, sepse mund të jeni alergjik ndaj ndonjë prej tyre, dhe gjithashtu kushtojini…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Këshilla për flokë të shëndetshëm

12/04/2018

Shpesh, ne i japim shumë rëndësi kujdesit për lëkurën dhe i harrojmë flokët, por, me ndryshimin e stinëve, duhet të ndryshojmë edhe mënyrën e kujdesit për flokët, sidomos gjatë verës, kur vapa mund t’i dëmtojë shumë ata. Ne i adhurojmë reklamat e shampove, ku shfaqen femra me flokë të përsosur e të shëndetshëm, por mendojmë se ne vetë nuk mund t’i kemi kurrë ata flokë, megjithatë, më poshtë, ne ju paraqesim disa këshilla që do t’ju ndihmojnë t’i mbani flokët…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Produktet e Bukurisë Pranverë/Verë 2018

07/04/2018

Ndërkohë që stina e pranverës na ndryshon humorin, duke na bërë më të lumtur dhe me më shumë energji, ajo është edhe koha e duhur për të luajtur me ngjyrat dhe për të eksperimentuar me pamjen. Shumë marka të njohura kanë prezantuar koleksionet e reja të produkteve të bukurisë dhe tani duhet që ne të bëjmë tonën një aromë të re florale ose ngjyra të reja për hijet e pjesës së syve. Me qindra produkte që janë hedhur në treg…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi