all Diary

MY EXPERIENCE WITH WOLFORD

04/12/2015

Shumë prej jush pyesin shpesh për eksperiencat e mia në “show room”-et me të cilat punoj për dyqanin tim dhe markat e ndryshme botërore që unë sjell në Tiranë. Një ndër ato është edhe Wolford, një prej linjave më luksoze për të brendshme dhe geta për femra, në botë. Wolford njihet për dizajnet e bukur, por sidomos për materialet e tyre që nuk kanë të paguar. “Show room”-et e Wolford janë shumë të veçanta, pasi shoqërohen me shpjegime të detajuara të materialeve, koleksioneve të reja dhe shoqërohen edhe me sfilatën përkatëse. Pikërisht për këtë arsye, unë vendosa që disa prej fotove në këtë eksperiencë t’i ndaja me ju.

Photography: GELJANT Kaleci

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: