Beauty Tips Fillimi

Modelet e flokëve të pjesëtareve të familjeve mbretërore ndër vite

22/06/2018

Ndër vite, familja mbretërore ka ndjekur rregulla shumë strikte për sa i përket paraqitjes së jashtme. Dihet nga të gjithë se anëtarët e familjes mbretërore nuk vishen, rregullojnë flokët apo e bëjnë një makijazh të caktuar, sepse ashtu duan ata. Gjithçka është e organizuar në detaje dhe ka gjithmonë një arsye përse kanë një veshje apo model flokësh të caktuar në një eveniment. Pikërisht prandaj nuk kemi parë asnjëherë një pjesëtar të familjes mbretërore të ketë flokë ngjyrë rozë apo stil “punk”, tatuazhe apo pirsing. Paraqitja e jashtme ka shumë rëndësi për të gjithë ata, dhe për këtë arsye ata bëjnë të pamundurën që të kenë një pamje të thjeshtë dhe duke respektuar traditat. Por me gjithë flokët e shkurtër alla Grace Kelly ose Mbretëresha Elizabeta II, mbarë bota dëshmoi një pamje tjetër të familjes mbretërore kur princesha Diana u bë një figurë e njohur. Modeli i veçantë i flokëve të saj u bë shumë i famshëm në vitet `80. Më pas, do të ishte modeli i flokëve të Kate Middleton ai që do të pushtonte zemrat e shumë grave dhe vajzave. Ondet e saj të mëdha u bënë aq të famshme dhe të dashura, saqë ngado të ktheje kokën, të dukej sikur shihje një sozi të Kate Middleton-it.

Tani ka ardhur koha të hedhim sytë nga Meghan Markle, e cila nuk ka aspak frikë të shfaqet me modele të ndryshme flokësh kur shkon në evenimente të rëndësishme. Duhet ta pranojmë që të gjithë u habitën nga flokët e saj në ditën e dasmës së saj, të cilët dukeshin sikur nuk ishin rregulluar fare, por, tekefundit, kjo është Meghan Markle dhe kush e di se ç’do të presim më tej prej saj.

Ne kemi bërë një përzgjedhje të evoluimit të modeleve të flokëve të pjesëtareve të familjes mbretërore që nga vitet `20 e deri te Meghan Markle.

 

The Queen Mother Elizabeth Angela Marguerite Bowes-Lyon, 1920

 

Queen Elizabeth in 1940

 

 

Wallis Simpson, the Duchess of Windsor, 1940

 

 

The Queen Mother Elizabeth Angela Marguerite Bowes-Lyon. in 1950

 

 

Queen Elizabeth in 1954

 

 

Grace Kelly in 1955

 

Grace Kelly in 1955

 

Queen Elizabeth in 1955

 

 

Grace Kelly in 1956

 

Princess Margaret in 1956

 

Princess Anne Marie of Greece in 1964

 

 

Queen Elizabeth in 1965

 

 

Princess Margaret in 1967

 

The Empress of Iran, Farah Pahlavi, wearing classic mod beauty in 1967

 

 

Princess Anne, 1971

 

 

Princess Anne, 1973

 

Princess Diana, 1981

 

 

Princess Diana in 1983

 

 

Princess Diana in 1988

 

 

Princess Diana, 1991

 

 

Princess Diana, 1995

 

Queen Rania of Jordan in 1999

 

Queen Elizabeth in 2000

 

 

Princess Lalla Salma of Morocco’s statement-red curls in 2002

 

 

Queen Rania, 2004

 

 

Kate Middleton, 2010

 

 

Kate Middleton, 2011

 

 

Princess Sofia of Sweden in 2014

 

 

Princess Sofia of Sweden, 2015

 

 

Kate Middleton, 2015

 

 

The Princess of Thailand, Sirivannavari Nariratana, 2016

 

 

Kate Middleton, 2017

 

 

Princess Victoria, 2017

 

 

Queen Maxima of the Netherlands in 2017

 

 

Meghan Markle 2017

 

 

Queen Letizia 2017

 

 

Queen Letizia of Spain in 2017

 

 

Meghan Markle, 2017

 

 

Kate Middleton, 2018

 

 

Meghan Markle, 2018

 

Nga Enxhi Tufina

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: