all Fillimi Travel

Mexico in my heart

17/03/2017

Mezi prisja që të ndaja me ju këto foto të realizuara në Mexico, Playa Del Carmen, dhe në hotelin tim të preferuar, “Grand Velas”.
armina-mevlani-low-res-no-edit-7238

armina-mevlani-low-res-no-edit-7242

armina-mevlani-low-res-no-edit-7306

armina-mevlani-low-res-no-edit-7307

armina-mevlani-low-res-no-edit-7406

Këto janë fotot pasardhëse të postimit tim të parë. I adhuroj, sepse miksi i veshjeve dhe ndjesive në këto foto, flasin qartë për dy natyrat e mia: atë si rockere dhe shpirtin tim latin.

armina-mevlani-low-res-no-edit-7413

armina-mevlani-low-res-no-edit-7428

armina-mevlani-low-res-no-edit-7429

armina-mevlani-low-res-no-edit-7459

Nuk do ta harroj kurrë çastin kur janë shkrepur këto foto: gjithçka përreth ishte pozitive dhe ajri i detit e vapa ledhatuese e bënin gjithçka më të bukur, natyrale dhe krejt spontane.

armina-mevlani-low-res-no-edit-7539

armina-mevlani-low-res-no-edit-7543

armina-mevlani-low-res-no-edit-7550

armina-mevlani-low-res-no-edit-7552

armina-mevlani-low-res-no-edit-7559

armina-mevlani-low-res-no-edit-7565

armina-mevlani-low-res-no-edit-7582

armina-mevlani-low-res-no-edit-7586

armina-mevlani-low-res-no-edit-7599

armina-mevlani-low-res-no-edit-7600

Shpresoj që këto foto t’ju pëlqejnë ju po aq sa edhe mua ☺

armina-mevlani-low-res-no-edit-7684

armina-mevlani-low-res-no-edit-7714

armina-mevlani-low-res-no-edit-7735

armina-mevlani-low-res-no-edit-7743

armina-mevlani-low-res-no-edit-7747

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: