Browsing Category

Meet Armina

Beauty Tips Diary Fillimi Meet Armina

My Daily Makeup

11/03/2018

Parapëlqej që gjatë ditës të përdor makijazh natyral, i cili është i freskët dhe i lehtë në të njëjtën kohë. Shumë prej jush më kanë pyetur se çfarë produktesh përdor për makijazhin, kështu që vendosa të bëja një tutorial të thjeshtë me produkte të markës “Make Up For Ever”, për t’ju treguar më hollësisht për makijazhin që unë përdor. Më poshtë do të gjeni hapat për një makijazh të mirë dite, si edhe produktet që unë përdor. Hapi 1: Shkëlqyese…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Diary Fillimi Meet Armina

My Daily Wellness Routine

08/03/2018

Kujdesi për trupin dhe shëndetin është thelbësor për mua dhe si rrjedhojë, i kushtoj shumë kohë mirëqenies sime. Ka raste kur nuk kam kohë të shkoj në palestër dhe në ato raste sigurohem gjithmonë që të konsumoj ushqimin e duhur gjatë gjithë ditës dhe të marr vitaminat e duhura sa herë që e ndiej të nevojshme. Një nga çastet më të rëndësishme të ditës është mëngjesi. Unë nuk dal asnjëherë nga shtëpia pa ngrënë diçka dhe zgjedhja ime e parapëlqyer…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Meet Armina

A FEW WORDS ABOUT ME

02/04/2015

Unë quhem Armina Mevlani. Shumë prej jush më njohin si prezantuese në spektakle televizive, disa më njohin si përfaqësuese e Shqipërisë në Miss World, disa të tjerë nga puna ime si Drejtore Kreative në një revistë mode për gati tre vjet, ku kam shkruar shumë artikuj mbi modën dhe shumë tema të tjera, por ka edhe nga ata që nuk më njohin aspak e për të gjithë ju, do të doja ta prezantoja veten larg gjërave që kam bërë, jo…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi