Browsing Tag

Timur Photography

all Style

PARIS FASHION WEEK 2015

14/02/2015

Kur je në javën e modës duket sikur gjithçka është në funksion të kësaj jave, të duket sikur ajri është më i pastër, njerëzit janë më të lumtur dhe madje edhe sytë të kënaqen teksa sheh rrugët plot me njerëz të veshur me trendet e fundit, enkas për këtë javë. E ku ka më bukur, apo jo? Kjo është një ndër veshjet që unë kam zgjedhur në një prej ditëve të javës së modës në Paris dhe më lumturon shumë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi