Browsing Tag

Suela Cangu

all Style

PLAYGROUND LOVE

04/12/2015

Shpeshherë na ndodh që një film, një libër apo dhe një këngë, të kthehet në frymëzim për mënyrën se si ne i shohim gjërat dhe se si duam t’i imagjinojmë ato. Unë, sa herë që kombinoj një veshje, e shoh më thellë sesa një kombinim, e shoh si një art që shpaloset në trupin tim duke treguar diçka mbi mënyrën sesi jam ndier. Nuk e di nëse kjo ju ndodh dhe juve, por që në moshë të vogël, filmat më…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi