Browsing Tag

Dsquared

all Style

ZANOTTI MAKES THE DIFFERENCE

14/12/2015

Gjithmonë, kur kam dashur të kem diçka ndryshe apo t’i jap veshjes një “boom” ekstravagance dhe veçantie, kam zgjedhur këpucët ose sandalet nga Zanotti sepse janë këpucë që përbëjnë ndryshimin dhe që kërkojnë një veshje mjaft të thjeshtë. Më kujtohet hera e parë, para disa vitesh, kur po kërkoja një palë sandale të veçanta për një prezantim televiziv që kisha në atë kohë dhe shitësi i këpucëve më tha tekstualisht: “Nëse kërkon një palë këpucë që të jenë vërtet bizhuteria…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi