Browsing Tag

Dolce & Gabbana

all Diary

WORKING DAY IN MILAN

04/12/2015

Një ndër gjërat që më ka pëlqyer gjithmonë të bëj është të udhëtoj dhe për këtë arsye ndihem e lumtur me punën time, pasi për të pasur sa më shumë marka botërore në dyqanin tim duhet të udhëtoj, të bëj takime për të firmosur sa më shumë kontrata dhe të ndjek javët e modës. Krahas kësaj, për firmat të cilat i kam në dyqan më duhet që gjashtë herë në vit të zgjedh koleksionet për çdo stinë në “show room”-et…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Style

Paris Fashion Week working day

22/10/2015

Përveç sfilatave dhe mbrëmjeve në javën e modës, një tjetër angazhim imi janë edhe “show room”-et për markat që përfaqësoj në dyqanin tim “Delirium”, të cilat hapen pikërisht në këto data dhe unë duhet të shkoj të bëj takimet përkatëse dhe të zgjedh koleksionin për sezonin e ardhshëm. Në jetë, kam ecur me idenë se kur të pëlqen ta bësh një gjë, nuk quhet më punë dhe unë kam zgjedhur të ndjek rrugën që më bën të lumtur. Normalisht që…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Style

MY STORY WITH LIGHT BLUE (SUNSET IN SALINA)

03/08/2015

Kur isha adoleshente, përdorja pikërisht parfumin “Light Blue” të Dolce & Gabbana. E mbaj mend si sot ditën kur e përzgjodha teksa ecja me prindërit e mi në një qytet bregdetar, për pushime, dhe ndalova në një parfumeri. Duke soditur shumë parfume, më kapi dora pikërisht atë; “Light Blue”, dhe sapo e nuhata, më erdhën disa ndjesi të këndshme nga ajo aromë, aq sa u rrëqetha, m’u duk aroma më e përshtatshme për atë verë… Edhe pasi vera iku, unë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Style

DG FAMILY

09/06/2015

DG Family Këtë vit, një ndër pasarelat që na tërhoqi më shumë vëmendjen ishte pikërisht ajo e Dolce & Gabbana, për vetë faktin se iu kushtua familjes, kryesisht vajzës, gruas, nënës… Pamë në këtë sfilatë, Bianca Baltin shtatzënë dhe modele me forma nga më të ndryshmet dhe me anë të kësaj përzgjedhje jam e sigurt që çdo vajzë ka gjetur veten në #DGfamily. Prej disa vitesh tashmë, Stefano dhe Domenico janë frymëzuar prej disa vendesh si Sicilia, Spanja dhe Meksika…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi