all Fashion

BLACK IS THE NEW BLACK

03/04/2015

Fashion ëeek na ka sjellë mjaft të reja këtë sezon.Një e re tjetër është përzgjedhja e Lanvin për të sjellë ngjyrat e errëta si tendencë e pranverë-verë 2015.Më saktë do të shkonte të themi se Lanvin ka përforcuar idenë se ‘the black is the neë black’ dhe se ngjyra e zezë mund të vishet kurdo dhe kudo pa asnjë hezitim.Detaj I bukur I kësaj sfilate janë pikërisht nderthurja e copave të ndryshme me njëra –tjetrën,nga ato më delikatet deri tek ato më të ashprat.

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: