all Style

BASIC INSTINCTS

14/02/2015

Gjëja e parë që mendoj kur shoh një veshje komplet të bardhë, shumë elegante, me një pallto nude përsipër, është menjëherë Sharon Stone në “Basic Instict”. Kjo gjë më kujtohet shumë natyrshëm, ndoshta “look”-u i saj është fshehur në pavetëdijen time, por vërtet që e adhuroj të bardhën, e sidomos kombinimin e saj me ngjyra pastel, nude apo totalisht në të bardhë. Ashtu si me të zezën, edhe me të bardhën nuk do të gaboni kurrë. Nëse zgjoheni në mëngjes dhe dëshironi të dukeni elegante, në një veshje në total të bardhë ose në total të zezë, do të dukeni gjithmonë shumë chic dhe elegante.

Photography Geljant Kaleci

Ju mund të dëshironi

No Comments

Leave a Reply

Këtë e pëlqejnë %d blogues: