Monthly Archives

Prill 2018

Beauty Tips Fillimi

Këshilla për flokë të shëndetshëm

12/04/2018

Shpesh, ne i japim shumë rëndësi kujdesit për lëkurën dhe i harrojmë flokët, por, me ndryshimin e stinëve, duhet të ndryshojmë edhe mënyrën e kujdesit për flokët, sidomos gjatë verës, kur vapa mund t’i dëmtojë shumë ata. Ne i adhurojmë reklamat e shampove, ku shfaqen femra me flokë të përsosur e të shëndetshëm, por mendojmë se ne vetë nuk mund t’i kemi kurrë ata flokë, megjithatë, më poshtë, ne ju paraqesim disa këshilla që do t’ju ndihmojnë t’i mbani flokët…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Produktet e Bukurisë Pranverë/Verë 2018

07/04/2018

Ndërkohë që stina e pranverës na ndryshon humorin, duke na bërë më të lumtur dhe me më shumë energji, ajo është edhe koha e duhur për të luajtur me ngjyrat dhe për të eksperimentuar me pamjen. Shumë marka të njohura kanë prezantuar koleksionet e reja të produkteve të bukurisë dhe tani duhet që ne të bëjmë tonën një aromë të re florale ose ngjyra të reja për hijet e pjesës së syve. Me qindra produkte që janë hedhur në treg…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Fashion Fillimi

Numrat e Shtatorit të revistës Vogue ndër vite

06/04/2018

Numri i Shtatorit konsiderohet si numri më prestigjioz i vitit për çdo revistë mode, për shkak se ai numër përfshin çdo informacion të mundshëm që i nevojitet të apasionuarve pas modës, që nga koleksionet Vjeshtë/Dimër e deri te trendet e vitit të ardhshëm; që nga produktet më të fundit të hedhura në treg e deri tek aksesorët më të rëndësishëm që duhet të bëjmë tonat në stinën e vjeshtës dhe të dimrit. Kur flasim për revistat e modës, Vogue është…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Si të kuroni problemet sezonale të lëkures

04/04/2018

Me ardhjen e pranverës, jeta bëhet më e bukur, sepse u gëzohemi ditëve më të gjata dhe veshjeve më të bukura, pasi më në fund, heqim rrobat e trasha deri në dimrin e ardhshëm. Ndonëse është një stinë fantastike, pranvera vjen edhe me problemet e saj, siç janë për shembull ato të lëkurës. Në muajin prill, fytyra ka probleme, si: tharje, skuqje, yndyrë, poret bëhen më të dukshme dhe shpesh shfaqen edhe puçrra në zona të pazakonta. Personat që kanë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi