Monthly Archives

Dhjetor 2017

Fillimi

Christmas And Movies Go Together!!

13/12/2017

Një nga shenjat e para që paralajmërojnë sezonin e festave është vërshimi i filmave klasikë të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri në kanalet televizive dhe të filmave më të rinj në ekranet e kinemave. Shumë nga filmat me tematikën e këtyre ditëve të bukura kanë histori që të ngrohin zemrën e që mund t’i ndjekë e gjithë familja. Krishtlindja është koha kur ti ke mall të qëndrosh në shtëpi edhe nëse nuk ke qenë i larguar prej saj. Gjatë kësaj…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Fashion Fillimi

Kate Moss, a Pretty Addict!

09/12/2017

Nëse kthejmë kokën pas dhe kujtojmë disa nga emrat më të mëdhenj të modës, ato që kanë lënë gjurmë në industrinë e saj, Kate Moss është pa dyshim një ndër më të spikaturat. Ajo u bë e njohur si imazhi i të brendshmeve Calvin Klein, shitjet e të cilave pësuan rritje të ndjeshme menjëherë pas daljes së imazhit të saj në to, dhe që atëherë, Moss vazhdon të mbizotërojë nëpër kopertina revistash dhe fushata publicitare në mbarë botën. Sot, pasi…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi