Monthly Archives

Mars 2017

all Fillimi Travel

Mexico in my heart

17/03/2017

Mezi prisja që të ndaja me ju këto foto të realizuara në Mexico, Playa Del Carmen, dhe në hotelin tim të preferuar, “Grand Velas”. Këto janë fotot pasardhëse të postimit tim të parë. I adhuroj, sepse miksi i veshjeve dhe ndjesive në këto foto, flasin qartë për dy natyrat e mia: atë si rockere dhe shpirtin tim latin. Nuk do ta harroj kurrë çastin kur janë shkrepur këto foto: gjithçka përreth ishte pozitive dhe ajri i detit e vapa ledhatuese…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi