Monthly Archives

Tetor 2016

all Fillimi Style

Milan Fashion Week 2016

17/10/2016

Ashtu sikurse çdo vit, edhe këtë sezon vendosa të ndaj me ju disa prej veshjeve të mia gjatë javës së modës të zhvilluar në Milano. Këtë javë mode, ndoqa shumë më tepër show dhe mund të them se ishte një ndër më të bukurat për shkak të klimës, organizimit tim dhe bashkëpunimeve që lindën nga kjo javë mode. Ndiqni më poshtë disa prej veshjeve që unë përdora, të shoqëruara me shpjegimet përkatëse: Look 1 Spanish Inspiring Gjithmonë më ka pëlqyer…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi