Monthly Archives

Shtator 2016

all Fillimi Style

NAKD inspired outfits and my love for nudes

01/09/2016

Nuk është gjithmonë e thjeshtë të gjesh veshjen e përsosur për përditshmërinë në punë, për takime apo edhe për një shëtitje të thjeshtë. Këtë verë, të preferuarat e mia kanë qenë ngjyrat e  hapura, kryesisht ato “nude”, siç i quajmë ndryshe. Këto lloj ngjyrash janë shumë “in” dhe të freskëta, por sigurisht, xhinset, janë gjithashtu të pashmangshme në ditët kur duam të  vishemi më casual. Unë kam krijuar katër veshjet e mia të preferuara dhe të thjeshta për t’u realizuar,…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi