Monthly Archives

Qershor 2016

all Diary Fillimi

In memoriam of Marilyn

28/06/2016

Një vit më parë, pikërisht në muajin qershor, më lindi ideja për të ribërë disa foto të Marilyn Monroe-së dhe për t’i risjellë ato, sigurisht që jo njësoj si të sajat, por të frymëzuara prej saj dhe viteve kur ajo jetoi. Që në moshën e adoleshencës, shpeshherë fiksohesha me femrat “pin up”, duke i studiuar mirë ato, format dhe stilin e tyre, dhe e gjeja veten tek ato femra dhe vitet ‘40, ‘50 dhe ‘60. Sa herë rikthehem tek ato…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Diary

My 25th birthday!

17/06/2016

Teksa dita e përvjetorit tim të 25-të po afronte, ndihesha e lumtur, por edhe pak çuditshëm kur mendoja se si kaluan aq shpejt tërë ato vite dhe se si janë mbledhur kaq shumë kujtime nga këto 25 vjet. Fjala e duhur për ta përshkruar periudhën e pritjes së asaj dite, do të ishte që jam ndier “nostalgjike”. Duke menduar se si do ta bëja festën apo çfarë teme duhej të zgjidhja, ajo që më shkoi ndër mend, ishin vitet `70,…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi