Monthly Archives

Shkurt 2016

all Fillimi Style

ITS NEW YORK STYLE!

19/02/2016

Sa herë që sillja ndër mend qytetin e Nju Jorkut në dimër, look-u i parë që mendoja ishte ai “total black”, dhe një look gjithashtu i ngrohtë. Hera ime e parë në Nju Jork ishte një ndër eksperiencat më të bukura dhe Times Square, vendi ku janë bërë këto foto, ishte pikërisht ashtu siç e kisha imagjinuar: i madh, plot ngjyra dhe i zhurmshëm. Jo më kot quhet qyteti që nuk fle kurrë. Për këtë look, sërish pak 90s, kam…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi