Monthly Archives

Shkurt 2015

all Style

PARIS FASHION WEEK 2015

14/02/2015

Kur je në javën e modës duket sikur gjithçka është në funksion të kësaj jave, të duket sikur ajri është më i pastër, njerëzit janë më të lumtur dhe madje edhe sytë të kënaqen teksa sheh rrugët plot me njerëz të veshur me trendet e fundit, enkas për këtë javë. E ku ka më bukur, apo jo? Kjo është një ndër veshjet që unë kam zgjedhur në një prej ditëve të javës së modës në Paris dhe më lumturon shumë…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

all Style

BASIC INSTINCTS

14/02/2015

Gjëja e parë që mendoj kur shoh një veshje komplet të bardhë, shumë elegante, me një pallto nude përsipër, është menjëherë Sharon Stone në “Basic Instict”. Kjo gjë më kujtohet shumë natyrshëm, ndoshta “look”-u i saj është fshehur në pavetëdijen time, por vërtet që e adhuroj të bardhën, e sidomos kombinimin e saj me ngjyra pastel, nude apo totalisht në të bardhë. Ashtu si me të zezën, edhe me të bardhën nuk do të gaboni kurrë. Nëse zgjoheni në mëngjes…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi