A LITTLE ABOUT ME

My name is Armina Mevlani. Many of you know me from my TV shows, others as the girl who represented Albania in Miss World and some as the Creative Director of a magazine for almost three years, time in which I wrote many articles on fashion and other domains. But, there are also some of you who do not know me and I want to leave out what I have done so far, not because I do not find it agreeable; on the contrary, it helped me become who I am, but because this blog is the beginning of a new chapter in my life and I want to share new things with all of you.

My blog is called “Rebel Heart” due to the fact that in my rebel teen years I used to refer to myself as a rebel heart. I also wished to make it a tattoo, but my parents wouldn’t allow me to. Today I decided to personalize it by naming my blog after it. It all came naturally to me and all those who know me, know what “rebel heart” means to me. Rebel Heart is me.
meet_armina

Fashion Fillimi

Xhinset më të bukura ‘vintage’

23/04/2018

Nëse ktheheni pas në fëmijërinë tuaj, me siguri që do të kujtoni xhinset Denim ose ‘vintage’. Të gjithë e dinë që fillimi i viteve `90 dhe 2000 ka folur vetëm për xhinset Denim. Xhinset ‘vintage’ ishin për ata që u rritën në vitet `90, si Justin Timberlake apo Britney Spears. Kush mund të flasë për stilin e Britney Spears apo Spice Girls pa përmendur xhinset e tyre ‘vintage’? Askush, sepse xhinset ‘vintage’ apo Denim ishin pjesë e rëndësishme e veshjeve…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Diary Fillimi

Atij nuk i ka rënë në kokë për ty

23/04/2018

Dëgjoni, vajza: jo çdo djalë që do të njihni, është shpirti juaj binjak. Sado që të përpiqeni të tërhiqni vëmendjen e tij, ai ndoshta jua ka dhënë prej kohësh disa shenja që nuk i keni vënë re ose nuk keni dashur t’i vinit re, të cilat tregojnë se atij NUK I KA RËNË NË KOKË PËR TY! Disa djem dërgojnë qëllimisht sinjale, sepse duan t’jua bëjnë të qartë që nuk ju kanë aq për zemër, kështu që është në dorën…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Buzëkuqët më të mirë mat dhe të lëngshëm për sezonin Pranverë/Verë 2018

21/04/2018

Me zhvillimin e shumë industrive në botë, edhe trendet e modës dhe të bukurisë, po zhvillohen dhe ndryshojnë vazhdimisht. Trende të rëndësishme të së shkuarës janë rikthyer fuqishëm gjatë viteve të fundit, por e reja është gjithmonë më e veçantë dhe të gjithë i përqafojnë trendet e reja. Ato që konsiderohen trende virale, janë edhe trendet që kërkojnë më shumë kurajë për t’u ndjekur. Vitin e kaluar, shumë vajza përdorën me shumë vetëbesim buzëkuqin e zi dhe për këtë arsye…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi

Beauty Tips Fillimi

Si të eksfoliojmë lëkurën

18/04/2018

Eksfolimi është kthyer në nevojë për kujdesin e lëkurës, por ndonjëherë ne mund të gabojmë në përdorimin e tij, qoftë edhe pa dashje. Lëkura ka nevojë të eksfoliohet, sepse eksfolimi e mban atë të freskët dhe të re. Eksfolimi heq qelizat e vdekura dhe ndihmon që produktet e tjera për kujdesin ndaj lëkurës, të penetrojnë më lehtë në lëkurë.   Përdoreni eksfolimin çdo javë Vendosni një rutinë javore për përdorimin e eksfolimit dhe bëjeni atë të paktën një herë në…

Lexo me shume

Ju mund të dëshironi